Nieuw: groene M&M’s voor een mooi Central Park

Oh, chocolade eten en tegelijkertijd meehelpen aan een mooi New York. Daar ben ik altijd wel voor te vinden. De kleurige M&M-World Store op Times Square begint vandaag met de verkoop van speciale M&M's in de nieuwe kleur Central-Park-groen. De Gothamist meldt dat een deel van de opbrengst gaat naar het Central Park Conservancy, het fonds voor behoud van het park.

 

 

 

 

Natuurlijk, het is ook mooie reclame voor M&M's, zeker met de feestdagen op komst. Het enige wat me niet bevalt aan de nieuwe kleur is…de kleur. Het is een soort gespikkeld groen waarmee M&M verwijst naar bladeren. Ik vind het er niet al te smakelijk uit zien.

Lees ook:Help mee het Central Park schoon te houden
Lees ook:Man in coma door vallende tak in Central Park
Lees ook:Gratis films kijken in Central Park
Lees ook:In een luchtballon boven Central Park
Lees ook:Yea or Nay: Koetsen moeten verdwijnen uit Central Park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.