New Yorker 41 uur vast in lift

De beelden dateren van tien jaar geleden en het filmpje is al weer een paar dagen online, maar voor New Yorker Nicholas White lijkt de grote golf publiciteit er nu aan te komen. Hij is nu bekend als de man die 41 uur (!) vastzat in een lift. Als productiemanager van Business Week besloot White op een slechte vrijdag in 1999 om een sigaretje te gaan roken. Op de weg terug kwam hij vast te zitten in de lift van het McGraw-Hill gebouw in midtown. Op beelden van beveiligingscamera's is te zien hoe White probeert een uitgang te vinden, probeert te slapen, lijdt. De beelden zijn opgedoken toen The New Yorker bezig was met een verhaal over liften.

We kunnen nu van White horen hoe hij die dagen heeft ervaren. Hij mocht vanmorgen bij Good Morning America vertellen over zijn beproeving in de lift (filmpje). En hij begrijpt dat mensen gefascineerd zijn door het verhaal. Omdat je je afvraagt 'wat zou ik doen in zo'n situatie'?

Lees ook:Honderden gestrand op Empire State
Lees ook:Filmpje opgedoken van Hudson-botsing
Lees ook:‘Blikje vet’ in New Yorkse strijd tegen zoete drankjes
Lees ook:New Yorker tijdens vlucht verplicht op toilet
Lees ook:Man van 230 kg wil miljoenen van brandweer na val

2 reacties op “New Yorker 41 uur vast in lift

  1. Aukje

    Oef, dat is een zware beproeving geweest. Naar!

      /   Beantwoorden  / 
  2. han

    roken is slecht maar zou deze heer gestopt zijn?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.