Niemand is geïnteresseerd in Staten Island

foto: Tony Lupo (flickr)

Staten Island. Het is en blijft helaas de vreemde eend in de New Yorkse bijt. Niemand lijkt echt geïnteresseerd in wat er op het eiland te zien en te doen is. Nou is er op de Whitehall Ferry Terminal in Manhattan een kiosk waar je folders kunt krijgen over Staten Island. Maar dat gaat na tien jaar dicht, want er wordt amper een vraag over Staten Island gesteld. De meeste mensen willen dingen weten over de ferry of over het Vrijheidsbeeld. Dat was allemaal lange tijd niet zo’n probleem, maar nu het economisch slechter gaat, moet de kiosk sluiten.
De Council on the Arts and Humanities op Staten Island is de organisatie die de kiosk runt. Ze hoopt toeristen zo naar attracties als het Staten Island Children Museum, Snug Harbor Cultural Center en de onlangs geopende bustoer. De informatie in de kiosk is gratis, maar de medewerkers krijgen amper vragen over Staten Island of de acttracties. Reden voor de COAHSI om de tent te sluiten nu het economisch tij is gekeerd en elke dollar telt. Klik HIER voor een bijdrage van NY1 over de kiosk.

Lees ook:Staten Island als toeristische hotspot?
Lees ook:Eettentjes en shops op terminals Staten Island ferry
Lees ook:Een wijngaard op Staten Island
Lees ook:TKTS krijgt een kunst-broertje in East Village
Lees ook:Zwervers moeten weg uit Staten Island Ferry Terminal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.