Four Seasons is New Yorks beste hotel

foto: Four Seasons Hotel

Zin in een overnachting in het beste hotel van New York City? Dan moet je in het Four Seasons zijn. Tenminste, dat is de mening van het reismagazine Travel + Leisure dat onlangs de top100 ‘Beste Hotels ter Wereld’ presenteerde. Het viel me wel tegen dat het New Yorkse Four Seasons in die lijst pas op de 35ste plek staat. Ik dacht dat de top-hotels in de Big Apple konden concurreren met alle top-hotels in de wereld. Maar de nummer één plek is voor het Four Seasons Resort Lana’i, The Lodge at Koele (Hawaiï) die 91,88 punten van maximaal 100 kreeg. Het New Yorkse Four Seasons kreeg 89,94 punten. Het is daarmee overigens wel een van de beste zakenhotels (4de plek) van de VS.

In de lijst staan geen andere New Yorkse hotels. Ook geen Nederlandse hotels trouwens. Het hotel Amigo in Brussel haalde het wel en staat op maar liefst de 30ste plaats.

Lees ook:Hotel Carter is wéér het smerigste in de VS
Lees ook:Het smerigste hotel staat in New York
Lees ook:Twintig hotels openen in New York in 2009
Lees ook:Beroemd Manhattans hotel The Pierre een jaar dicht
Lees ook:Voor $19,28 per nacht in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.