Dode in auto krijgt wekenlang bekeuringen

foto: singsing_sky (flickr)

Een New Yorker heeft wekenlang dood in zijn auto gelegen, terwijl de wagen bekeuringen verzamelde. Zijn lichaam werd pas ontdekt nadat de politie de auto wegsleepte, onder het stof en de verkeersboetes. De kleine bus stond geparkeerd onder een viaduct van de Brooklyn Queens Expressway. De man, George Morales uit Manhattan, is waarschijnlijk aan een hartaanval overleden. Zijn dochter had hem voor het laatst begin mei gezien. De dochter vraagt zich af, zo meldt The Daily News, hoe het mogelijk is dat de agenten bekeuringen bleven uitschrijven terwijl niemand het ontbindende lichaam in het busje bemerkte. De dochter zegt dat ze haar vader als vermist had opgegeven, maar de NYPD meldt geen aangifte daarvan te hebben.

Lees ook:Man vermoordt zwangere dochter (14)
Lees ook:Bekeuringen voor slonzige agenten
Lees ook:Man 31 kilometer meegesleurd door onwetende bestuurder
Lees ook:Noodlijdend NYC deelt bekeuringen uit, veel bekeuringen
Lees ook:Lohan exposeert haar tatoeages in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.