Deze week gratis naar Museum of Chinese in America

Museumbezoek in New York betekent voor de meeste bezoekers toch MoMa, Guggenheim of het American Museum of National History. Terecht, want dat zijn mooie musea. Mocht je echter eens iets anders willen proberen – maar niet veel geld aan een slechte plek willen uitgeven – dan kun je het volgende proberen. Deze week kun je namelijk gratis naar binnen bij het Museum of Chinese in America (oftewel MoCa). Het heeft sinds kort een nieuwe plek op 215 Centre Street, vandaar deze actie. Normaalgesproken betaal je er 7 dollar voor. Vind je gratis nog te veel, dan kun je hier kijken naar een rondleiding door het MoCa met Maya Lin die voor het ontwerp tekende:

Lees ook:Pittige prijzen voor nieuw sportmuseum
Lees ook:Museum Mile Festival, gratis naar negen musea!
Lees ook:Guardian Angels leiden je rond door The Bronx
Lees ook:Sports Museum in Big Apple nu al dicht
Lees ook:Ellis Island Museum belicht straks álle immigranten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.