Man tekent, uit zijn hoofd, skyline Manhattan na

Tijd om je te verbazen. De Britse tekenaar Stephen Wiltshire is momenteel bezig de skyline van Manhattan na te tekenen. Niet onder de indruk? Misschien wel als ik je vertel dat hij het allemaal uit z’n hoofd doet! Wiltshire maakt zijn gedetailleerde, zes meter lange, panorama-tekening zonder voorbeeld. Hij heeft slechts even de stad bezocht en een keer een helikoptervlucht over de Big Apple gemaakt. Genoeg voor de autistische tekenaar om de stad met zijn potlood te vereeuwigen. Elke dag tussen 10 en 17 uur is de Brit bezig en hij hoopt vrijdag klaar te zijn. Als je ‘m aan het werk wilt zien, kun je gaan kijken bij het Pratt Institute. Niet in de stad, of geen tijd? Volg de man dan HIER per webcam. New York is niet de eerste stad die Wiltshire uit het hoofd natekent; hij heeft soortgelijke imposante prestaties wereldwijd al acht keer geleverd. Dit moet zijn sluitstuk zijn:

Lees ook:Wereldrecordpoging filmkijken op Times Square
Lees ook:Door New York in nostalgische metro
Lees ook:Bijna 12.000 bonnen op één New Yorkse straat
Lees ook:Edward Norton neemt Masaï-krijgers mee naar NY marathon
Lees ook:Hoe schoon is dat New Yorkse restaurant?

Eén reactie op “Man tekent, uit zijn hoofd, skyline Manhattan na

  1. Tim

    Cool…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.