Lekker online klagen over New Yorkse taxi’s

foto: z65536 (flickr)

Als je een vervelende taxi-ervaring hebt in New York (en de stad wemelt van dat soort verhalen), dan heb je een paar opties. Je klaagt erover bij je vrienden, je denkt ‘dit hoort bij New York’ en doet niets, of je dient een klacht in bij de taxicentrale. Sinds kort is er een tussenoplossing: klagen online. Op taxihack.com kun je je frustraties kwijt, zonder dat je officiële stappen hoeft te nemen. De nieuwe site biedt de mogelijkheid om klachten te tweeten, te e-mailen of gewoon te reageren. De bedenker heeft tegen de Wall Street Journal verteld dat het niet per se bedoeld was voor negatieve verhalen, en op de site zijn dan ook positieve berichten te vinden. Sommige gebruikers prijzen taxichauffeurs aan en er is ook een afdeling gevonden voorwerpen. Heb jij nog een bijzonder New Yorks taxiverhaal?

Lees ook:Kies je favoriete New Yorkse krant
Lees ook:New Yorkse koffiezaken willen af van ‘zee aan laptops’
Lees ook:Wall Street ‘een van de meest overschatte attracties’
Lees ook:Kies je favoriete straat in New York
Lees ook:‘Hé, die plek ken ik uit een film!’

2 reacties op “Lekker online klagen over New Yorkse taxi’s

 1. Jeanne

  Of het bijzonder is weet ik niet,maar ik nam een taxi vanaf Pier 17 naar mijn hotel en de chauffeur reed helemaal verkeerd. Kloppen tegen het raampje: geen reactie. Empire State building lag ver achter ons (waar ons hotel was). Ik raakte een beetje in paniek en begon te roepen waar hij uiteindelijk op reageerde en zei dat er een blokkade was en moest omrijden.
  Twee weken later zag ik de film The Bone Collector. Deja vue, hetzelfde traject met minder goede afloop!

    /   Beantwoorden  / 
 2. pascal

  Wow, bij het lezen van je eerste regels moest ik ook meteen aan The Bone Collector denken! Goed verhaal Jeanne.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.