Uurtje terug voor de NY Marathon

Nog een week en dan gaan ze allemaal weer van start. De duizenden deelnemers aan de prachtige New York Marathon. Met elk jaar ook een grote groep Nederlandse hardlopers. Eén kleine tip voor deze editie: let op de tijd. Nee, niet de tijd waarin je de marathon aflegt (hoewel dat ook belangrijk is), maar de tijd van de dag. Op de dag van de marathon gaat namelijk de wintertijd in. In de nacht van zaterdag op zondag gaat de klok een uur terug. Ik ben geen professioneel marathonloper, maar het lijkt me prettig dat je dan een uur extra slaap krijgt. Maar vergeet niet je horloge te zetten, anders sta je een uur te vroeg aan de start. En vertel het ook aan je meegereisde supporters, zodat die je op de juiste tijd over de finish zien gaan. Meer tips zijn te vinden op de site van de marathon.

Lees ook:NY staat te trappelen voor de Marathon
Lees ook:NYC is weer klaar voor de Marathon
Lees ook:Amstel Light deelt fietsen uit in New York
Lees ook:Meedoen aan de New York Marathon wordt duurder
Lees ook:NYC Marathon als etalage voor kunstenaar Van Loon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.