Mijn New York Marathon in beeld

Ik geef toe, de titel doet vermoeden dat ik zelf vandaag 42 kilometer door New York heb gerend. Dat is niet zo, maar de NY Marathon is zo'n grote happening dat er ook als toeschouwer genoeg te beleven valt. Het was mijn tweede editie en net als vorig jaar heb ik alleen gekeken naar de niet-professionals. Het was weer een boeiende mix van rare kleding, gekke pasjes en mensen die afzien en genieten tegelijkertijd.

Wie meer wil lezen over de prestaties van Edith Hunkeler, Kurt Fearnley, Martin Lel en Paula Radcliffe, kan hier kijken. Voor wie mijn impressie van de marathon wil zien, heb ik de volgende collage gemaakt (wie de bekende Nederlander spot, krijgt een eervolle vermelding). Heb je zelf foto's van jouw marathon die je hier wilt delen? Stuur die dan (met korte omschrijving) naar mij op. 

(foto's Pascal Theunissen) 

Lees ook:New Yorkse heldin van NYC Marathon
Lees ook:NYC Marathon als etalage voor kunstenaar Van Loon
Lees ook:Heeft Katie Holmes de hele NY marathon wel gelopen?
Lees ook:Uurtje terug voor de NY Marathon
Lees ook:Football-ster loopt voor 9/11-zieken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.