Valentijn in NYC: massages, Kama Sutra en rozenblaadjes

Valentijnsdag is nog ver weg en voor velen hoeft die feestdag ook niet zo nodig. Toch is New York een prima plek om met je eigen Valentijn de 'dag der liefde' door te brengen. Heb je plannen in die richting, kijk dan even naar de geweldige lijst die de online reisgids NewYorkology heeft samengesteld. Een mooie selectie van hotels en hun aanbiedingen voor 14 februari. Bij de een kun je van aardbeien en champagne genieten terwijl je over Central Park uitkijkt, de ander heeft rozenblaadjes op je wachten en een exemplaar van de Kama Sutra…

 

NewYorkology noemt het haar 'Romantic Hotel Round Up' en ze beschrijft zo'n 30 hotels en hun romantische aanbiedingen. Romantiek is niet altijd goedkoop, want voor 'Romance in the Park' van Trump betaal je een kleine 2000 dollar. Daar krijg je dan ook Cristal voor, uitzicht op het Central Park en mooie rozen. Het kan ook een stuk goedkoper, want bij hotel Roger Williams heb je voor 300 dollar een kamer met romantisch ontbijt.

Ook is de ene aanbieding wat 'pikanter' dan de andere. Zo heeft de Library Hotel een aanbieding met onder meer een exemplaar van de Kama Sutra en erotische dobbelstenen. En bij het Shoreham hotel zitten in het Valentijnspakket twee tickets naar het seksmuseum inbegrepen.

De complete Valentijns-hotellijst is HIER te vinden.  

Lees ook:Hotel Carter is wéér het smerigste in de VS
Lees ook:Beroemd Manhattans hotel The Pierre een jaar dicht
Lees ook:Plaza hotel viert eeuw-feestje
Lees ook:Jay-Z bouwt hotel in Manhattan
Lees ook:Huren in New York voor $200.000 per maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.