New York broedt op parade, áls Giants winnen

Mochten de Giants morgen de Superbowl winnen, dan krijgen ze een feestje aangeboden van de stad New York. Er zal een parade worden gehouden die voert van Battery Park naar City Hall Plaza waar een huldigingsceremonie is gepland. Sportfans die wel zin hebben in een feestje en hun football-helden willen zien, moeten daarvoor aanstaande dinsdag vrijhouden in hun agenda. De parade zou dan om 11.00 uur beginnen. Uiteraard moeten de Giants eerst nog 'even' van de Patriots winnen. De Superbowl-wedstrijd begint om 18.15 uur, dat is maandag 0.15 uur Nederlandse tijd.

Lees ook:NY viert winst Giants in Superbowl
Lees ook:Giants is Favoriete New Yorkse sportploeg
Lees ook:Kies je favoriete New Yorkse sportploeg
Lees ook:Giants-fans overspoelen Lower Manhattan
Lees ook:Amstel Light deelt fietsen uit in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.