Honden nemen Madison Square Garden over

De mooiste honden, de beste honden. Niets minder dan de top van de viervoeters is vandaag en morgen te bewonderen in Madison Square Garden. Honden en hun baasjes stijden om de prijzen in de 132ste editie van de werelberoemde Westminster Kennel Club Dog Show.

Twee dagen lang zijn zo'n 170 hondensoorten en 2500 honden te zien. De show moet niet alleen de mooiste honden opleveren, maar onder meer ook de beste jachthond, de beste gezelschapshond en de beste werkhond. De ultieme prijs is de 'Best in Show'. Als je ook wilt gaan kijken: een dagkaart kost 40 dollar voor volwassenen.

De Westminster Dog Show wordt sinds 1877 gehouden. Het USA Network zend het hele programma live uit. Je kunt je eigen hond niet inschrijven; de beste worden uitgenodigd en de anderen moeten gekwalificeerd zijn. Ook is het voor bezoekers niet toegestaan hun honden mee te nemen. 

Hier een impressie van vorig jaar:

Lees ook:Mooiste honden komen naar Madison Square Garden
Lees ook:Honden vieren Halloween op Times Square
Lees ook:Katten nemen Madison Square Garden over
Lees ook:New York verwelkomt honden uit Irak
Lees ook:Huh? The Rink is alweer open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.