Overal rare hoeden op Paasparade NYC

Het is eigenlijk meer een bijeenkomst dan een parade, maar dat maakt de Easter Parade in New York nou zo leuk. Iedereen met creativiteit en een gezonde dosis exhibitionisme komt op Paaszondag naar 5th Avenue in Manhattan om de gekste kleding – met name opvallende hoeden – te tonen. Ook dit jaar waren er weer bijzondere creaties, zoals een mini-Vrijheidsbeeld van schuimpjes, een auto van metrokaartjes of een hoed versierd met wortels. Kijk HIER voor de editie 2008.

Lees ook: Kies je favoriete parade in New York 

 

De Easter Parade is begonnen als een optocht voor rijke New Yorkers die na de paasdienst konden laten zien wat voor moois ze aan hadden. Maar nu mag iedereen meedoen. Maak iets moois, kom tussen 10.00 en 16.00 uur naar 5th Avenue en wees niet cameraschuw. Dat zijn de enige regels. Deelnemers lopen niet echt in een optocht maar gaan naar het gebied tussen de 49ste en 57ste straat om te zien en gezien te worden.

 

Lees ook:Big Apple verwacht grootse Puerto Rican Day Parade
Lees ook:New Yorkers showen weer hun rare hoeden
Lees ook:St. Patrick’s Day is favoriete parade in New York
Lees ook:Honderdduizenden zien Dominican Day Parade
Lees ook:Avenue Q is favoriete Broadway show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.