Gratis tai chi en yoga in Bryant Park

Ook zo'n zin om lekker naar buiten te gaan en daar te sporten? Zeker in New York gaat nu weer iedereen langzaamaan naar de parken. Voor tai chi bijvoorbeeld, waar je wederom gratis aan mee kunt doen in Bryant Park. Het is zo populair geworden in vier jaar tijd, dat het Tai Chi Chuan Center de lessen nu twee keer per week geeft. En het seizoen is met een maand verlengd (tot 9 oktober). Niet voor uitslapers, want de gratis tai chi is van 07.30 tot 8.30 op dinsdag en donderdag. Op diezelfde dagen kun je – ook kostenloos – meedoen aan yoga-lessen. Het yoga-kledingbedrijf Lululemon zorgt voor de matten.De yoga-lessen zijn op dinsdag van 10 tot 11 en op donderdag van 18 tot 19 uur. Voor zowel de tai chi als de yoga geldt dat er eigenlijk geen beperkingen zijn. Hoe oud of jong je ook bent, wat je niveau ook is; je mag altijd meedoen. De enige tip is om prettig zittende kleding te dragen. Kijk HIER voor de tijden (en wisselende locaties) van de yoga-lessen en HIER voor tijd en plaats van de tai chi.

Lees ook:Yoga voor New Yorkse daklozen
Lees ook:Yoga, tv’s en fietsen voor Obama in New York
Lees ook:Gymles met de Wii voor New Yorkse scholieren
Lees ook:Gratis wi-fi, nu ook op Times Square
Lees ook:Wat zou jij tegen de nieuwe president zeggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.