Honden vieren Halloween op Times Square

Je hebt nog vier dagen de tijd om een pakje voor Fikkie te maken. Zondag kun je 'm dan meenemen naar Times Square waar een 'Halloween voor honden' wordt gehouden. Hartje Manhattan is voor de vierde keer het toneel voor de 'Times Square Dog Day Masquerade'. Verklede honden lopen over een speciale catwalk (ja, eigenlijk een dogwalk). Ook voor mensen zonder hond wordt het weer een bijzonder schouwspel. Kijk hier maar wat voor pakjes ze vorig jaar droegen:

Als je mee wilt doen met je eigen hond, dan moet je je inschrijven. Dit jaar wordt het op prijs gesteld als je viervoeter een kostuum aan heeft dat iets met de verkiezingen te maken heeft, al is dat niet verplicht. Wil je alleen kijken, ga dan op zondag naar Duffy Square. De hondenshow is gratis en duurt van 13 tot 15 uur. De beste verklede hond krijgt een prijs; of beter gezegd het baasje, want die gaat met een cheque van 250 dollar (en eeuwige roem natuurlijk) naar huis.

De show wil behalve vermaken, ook de aandacht richten op Animal Haven's Adopt-a-Pet program.

Lees ook:Mooiste honden komen naar Madison Square Garden
Lees ook:Fikkie als iPhone met Halloween (filmpjes)
Lees ook:Honden nemen Madison Square Garden over
Lees ook:Gratis wi-fi, nu ook op Times Square
Lees ook:Broadway-kaartjes kopen in nieuw TKTS-paviljoen

3 reacties op “Honden vieren Halloween op Times Square

  1. pascal

    @Bliss: hahahahaha, geweldig!! Ga ik meteen ook doen

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bliss

    Cool he, je eigen naam op een bus, taxi and, yes, i come from the behind lol ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.