Doe mee aan Village Voice Halloween parade

Toeschouwer kun je natuurlijk altijd zijn, maar waarom zou je dit keer niet deelnemen aan de altijd bijzondere New York's Village Voice Halloween Parade? Het kan, want de organisatie zoekt nog vrijwilligers om mee te helpen op 31 oktober. Klik HIER voor het aanmeldforumulier. Je kunt of steward zijn of zelfs poppenspeler. Dat laatste is niet voor iedereen weggelegd, want je moet dan redelijk sterk zijn om over lange afstanden grote poppen te dragen. Of je meld je aan als manusje-van-alles. Elke hulp is welkom. 

Lees ook: Gevleugeld Halloween in New York 

Geen zin om te helpen, maar wel in Halloween? Verkleed je dan – het
thema dit jaar is 'spoken' – en wees om 18.30 uur op 6th Avenue, tussen
Spring en Canal Street. 

De Village Voice Halloween Parade is alweer aan haar 35ste editie toe en het wordt algemeen gezien als de allergrootste Halloweenparade van de Verenigde Staten. Naar schatting zo'n twee miljoen mensen staan jaarlijks langs de kant om de prachtig verklede deelnemers te zien. De route kun je HIER vinden. Mocht je meedoen, dan wil ik hier natuurlijk een verslag van je lezen!

Lees ook:Een avond griezelen in Greenwich Village
Lees ook:Gevleugeld Halloween in New York
Lees ook:Kies je favoriete parade in New York
Lees ook:FILMPJE: Halloween Parade in Brooklyn
Lees ook:St. Patrick’s Day is favoriete parade in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.