NYC is weer klaar voor de Marathon

Nog maar een paar uur en dan gaat alweer de New York City Marathon van start. Om 07.30 uur – plaatselijke tijd – beginnen de gehandicapte sporters als eersten aan de misschien wel beroemdste 26,2 mijl. Om 8.35 u. gaan de rolstoelers en twintig  minuten later de handfietsers. De professionals gaan om 9.10 u. (vrouwen) en 9.40 u. (mannen) van start. Klik HIER voor de route (pdf). En de organisatie heeft nog wat tips voor degenen die gaan kijken. Je weet, als je er heen gaat, dan moet je uiteraard een foto naar mij opsturen. 

Nou ben je misschien niet zo'n sportieveling, maar er is nog een reden waarom je samen met die andere 2 miljoen personen langs de kant kunt gaan staan. De NYC Marathon lokt namelijk weer een keur aan beroemdheden naar New York. Zoal bijvoorbeeld Victoria Beckham en Ryan Reynolds (en zijn vrouw Scarlett Johansson in het publiek). Ik kwam vorig jaar niet verder dan Thomas Acda.

 

Lees ook:Uurtje terug voor de NY Marathon
Lees ook:NY staat te trappelen voor de Marathon
Lees ook:NYC Marathon als etalage voor kunstenaar Van Loon
Lees ook:New Yorkse heldin van NYC Marathon
Lees ook:Door een tunnel van New York naar Londen kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.