Ook Beyoncé en Miley bij Rockefeller kerstboom

foto: unkld (flickr)

foto: beelover9481 (flickr)

Grote namen vanavond bij het ‘aansteken’ van de kerstboom op Rockefeller Center. Schreef ik al dat Britney Spears wordt verwacht, nu kun je ook Beyoncé (en haar zus Solange) en Miley Cyrus aan de lijst met sterren toevoegen. Burgemeester Bloomberg laat om 20.58 uur de lichtjes branden, maar de show eromheen begint al twee uur eerder. En behalve Beyoncé en Miley kun je ook nog de Jonas Brothers, Faith Hill, Jamie Foxx, Tony Bennet, David Cook, Harry Connick jr. en Rascal Flatts zien optreden.

Het is alweer de 76ste keer dat Rockefeller met haar boom Manhattan in kerstsferen brengt. De enorme kerstboom brandt tot en met 9 januari. Dat wil zeggen; de lichtjes zijn elke dag aan van 05.30 uur tot en met 23.30 uur, behalve op Eerste Kerstdag (dan zijn ze 24 uur aan) en op Oudejaarsavond (dan gaan de lichtjes om 21.00 uur uit). Ik schreef al dat Britney Spears bij de show is, maar het is nog steeds niet duidelijk of ze ook iets gaat doen. Ze is overigens wel in de Big Apple momenteel om haar nieuwe album te promoten. AMNewYork meldt dat de New Yorkse politie iedereen dringend verzoekt om met het openbaar vervoer te komen als je het spektakel wilt meemaken.

Lees ook:Britney en grotere ster naar Rockefeller
Lees ook:Kijk hoe de lampjes branden in de Rockefeller kerstboom
Lees ook:Rockefeller kerstboom omgezaagd
Lees ook:Kleinere kerstboom voor Rockefeller
Lees ook:Rockefeller kerstboom is nu bouwmateriaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.