Nep-kerstmannen overspoelen New York

Midtown Manhattan was gisteren even de Noordpool in overdrive. Het was namelijk weer tijd voor SantaCon en dus verkleedden zo’n duizenden New Yorkers zich als kerstman, -vrouw, elf of rendier. Iedereen verzamelde zich gistermorgen rond tienen op een plek die tot twaalf uur daarvoor nog geheim was. Om vervolgens op zoek te gaan naar drank en feesten. Waarschijnlijk is een aantal nu nog bezig. Santacon New York is slechts één van de locaties en het idee erachter is simpel: verkleed je kerstig, houd het beschaafd (dus geen gedonder met de politie), wees creatief en bouw een feestje. Het moet alleen zo verwarrend zijn voor de kinderen in de Big Apple.

Hier wat beelden van vorig jaar, ik plaats later vandaag een actueler filmpje:

Lees ook:Kerstmannen nemen New York over
Lees ook:Yea or Nay: Rookverbod in Central Park is prima plan
Lees ook:Hondenpoep krijgt expositie in Brooklyn
Lees ook:New York onder sneeuwdeken
Lees ook:NY Times is favoriete New Yorkse krant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.