Je nieuwjaarswens op confetti over Times Square

foto: Paul Mannix (flickr)

Heb je aan het begin van dit jaar je nieuwjaarswens laten uitstrooien over Times Square? Nee? Dan heb je nu een nieuwe kans. Want alles wat je voor jezelf of voor anderen wenst, drukken ze hier voor je op confetti en dat gaat klokslag nieuwjaar de lucht in. Al je dromen, wensen, en hoop kun je vanaf vandaag persoonlijk inleveren bij het Times Square Information Center. Daar kun je dagelijks tussen 8 en 20 uur terecht. Op 30 december worden alle (inter)nationale wensen op de confetti gezet. Ok, misschien heeft niet iedereen de tijd of mogelijkheid om eventjes naar hartje New York te gaan, dus is het handig om te weten dat het ook online kan. Net als vorig jaar heb ik iedereen die dit blog leest, alvast het beste voor 2009 gewenst. Een beetje vroeg, maar ja, de wens valt dan ook pas 1 januari uit de lucht.

Lees ook:Strooi je nieuwjaarwens uit over Times Square!
Lees ook:Vernietig je slechte herinneringen aan 2008
Lees ook:Gratis wi-fi, nu ook op Times Square
Lees ook:Eén miljoen mensen en 36.000 kilo afval
Lees ook:Hillary en Bill laten de bal zakken