Bedenk een naam voor de glazen TKTS trap

foto: alicereneztay (flickr)

New Yorkers zijn niet vaak bescheiden. Dus is het begrijpelijk dat de Times Square Alliance de trap op het nieuwe TKTS-gebouw al een ‘icoon’ noemt. Het ding staat er nog maar twee maanden. Maar ik moet toegeven dat het wel speciaal is. Misschien omdat het past bij Times Square, en tegelijkertijd ontbrak het aan een opvallende plek waar je kon zitten en de stad aan je voorbij kon zien trekken. Met die rode glazen (nou ja, kunststof) trap is dat er nu. Er is slechts één minpuntje: er is nog geen naam voor. Aan jou de taak om die te verzinnen. Heb je een briljant idee, dan kun je dat HIER melden. Ok, ik heb al eentje ingestuurd en gekozen voor The Stares. Beetje flauwe woordspeling en misschien niet origineel genoeg, maar als je dat niks vindt, hoor ik graag jullie suggesties.

Lees ook:Eén miljoen mensen en 36.000 kilo afval
Lees ook:Maak een mascotte voor de New Yorkse parken
Lees ook:Hillary en Bill laten de bal zakken
Lees ook:New Yorker moet vaker de trap nemen
Lees ook:Op de foto met een enorm knipperend hart op Times Square

Eén reactie op “Bedenk een naam voor de glazen TKTS trap

  1. Kenngott Trappen

    Prachtig design. Dit is een voorbeeld van een perfect afgewerkte glazen trap met sterke vormgeving.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.