Lichtbal vindt vaste plek op Times Square

Vandaag is het zover. De lichtgevende nieuwjaarsbal wordt op One Times Square geplaatst en voor het eerst blijft ‘ie het hele jaar door daar ‘hangen’. Deze morgen vindt de nieuwe – ruim 3,5 meter grote – lichtbal z’n definitieve plek. Dus kun je de komende dagen in alle rust bekijken hoe het er allemaal uitziet. Ze gaan ongetwijfeld nog proefdraaien, en dan heb je dezelfde soort show als op 1 januari, maar zonder een miljoen mensen om je heen. Eigenlijk moet je eerst even langs het Times Square Information Center, want daar is de Centennial Ball te zien; de bal die bij de vorige editie werd gebruikt. Dan kun je mooi vergelijken.

Deze ‘oude’ bal is dagelijks van 8 tot 20 uur te zien, tot februari:

Lees ook:Je nieuwjaarswens op confetti over Times Square
Lees ook:Times Square draagt winter ten grave
Lees ook:Yea or Nay: Times Square moet je gezien hebben
Lees ook:Honden vieren Halloween op Times Square
Lees ook:Cursusje zoenen op Times Square

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.