Hillary en Bill laten de bal zakken

foto: scriptingnews (flickr)

Hillary Clinton mag dan dit jaar niet het presidentsschap hebben behaald zoals ze had gehoopt, dit is toch een goede troostprijs. Samen met man Bill laat de toekomstige Secretary of State de nieuwjaarsbal op Times Square zakken. De Clintons én burgemeester Bloomberg drukken om 23.59 uur op de magische knop waarmee de balceremonie in werking wordt gezet. Dát is nog eens een verantwoordelijke taak.

En de Clintons zijn niet de enige beroemdheden die tijdens het feestje in hartje Manhattan zijn. Volgens de Gothamist mogen we verwachten: Ryan Seacrest, Carson Daly, Ludacris en de Jonas Brothers. Wil je desondanks tóch gaan, trek dan iets warms aan, want de verwachting is dat het tijdens oud en nieuw aardig frisjes wordt op Times Square.

Lees ook:Op de foto met een enorm knipperend hart op Times Square
Lees ook:Bied mee op exclusief nieuwjaarsfeest op Times Square
Lees ook:Nieuwjaarsbal blijft hele jaar op Times Square
Lees ook:Gratis wi-fi, nu ook op Times Square
Lees ook:Honden vieren Halloween op Times Square

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.