Madoff souvenirs nu op eBay te koop

foto: slyacid (eBay)

Wat doe je als je het slachtoffer bent geworden van de enorme oplichting van Bernie Madoff? Redden wat er te redden valt en dan telt elk klein beetje. Of je probeert gewoon te profiteren van de bekendheid – ik moet zeggen beruchtheid – die de naam Madoff nu heeft. Op eBay zijn nu namelijk spullen te koop van het Madoff-bedrijf. Dan heb ik het over handdoeken, zaklampjes, T-shirts, petjes. Relatiegeschenken die een paar maanden geleden nog onbelangrijk waren, maar nu herinneren aan de grootste Ponzi-zwendel ooit. Slachtoffers van Madoff of voormalige zakenpartners hopen nu nog een paar dollar te vangen via de online veiling. Je kunt op meer dan 100 items bieden. En er is best vraag naar, want voor een fleece-trui met Madoff-logo is al meer dan 400 dollar neergeteld.

Lees ook:‘Zwendel van 50 miljard door Wall Street adviseur’
Lees ook:De Madoff-spaarpot: geld dat je nooit terugkrijgt
Lees ook:Alle New Yorkse Madoff-slachtoffers op één kaart
Lees ook:Celstraf van 150 jaar voor Bernie Madoff
Lees ook:New York klaar voor Madoff-rechtszaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.