Maak een mascotte voor de New Yorkse parken

illustraties: nycgovparks.org

Ik ben altijd wel in voor een wedstrijdje waarmee je, als je wint, een kleine bijdrage kunt leveren aan New York. Zoals de verkiezing voor een naam van het picknickterrein op Governors Island, de rode trappen op Times Square en nu deze: een mascotte voor de New Yorkse parken. Wat vind jij dat onder meer het Central Park vertegenwoordigt? Een eekhoorn, een eend, een duif of misschien een rat? Alles mag, van dier tot persoon, tot zelfverzonnen mascotte. Als je er ook maar een naam voor bedenkt. Klik HIER voor deelname.

De New York City Departments of Parks & Recreation beheert ruim 117 vierkante kilometer aan parken, tuinen en bossen. Ze heeft echter nog geen mascotte en daar is deze wedstrijd voor. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat wat je verzint geschikt moet zijn om ooit een pak van te maken. Eentje waar een volwassene inpast (voor promotionele activiteiten, schat ik). Als je hoopt er ook financieel mee op te schieten, moet ik je teleurstellen; deelnemers geven alle rechten aan de stad New York. Het enige dat de winnaar overhoudt, is eeuwige roem.

Lees ook:Rookverbod in Central Park?
Lees ook:Ontdek New York, per kano of kayak
Lees ook:WiFi verdwenen uit New Yorkse parken
Lees ook:Marinefregat met 9/11 staal meert aan in New York
Lees ook:Restaurant gezocht voor Freedom Tower

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.