Meedoen aan de New York Marathon wordt duurder

foto: Pascal Theunissen

Sportievelingen opgelet. Het zijn geen onoverkomelijke prijsstijgingen, maar meedoen aan de New York Marathon wordt duurder. De organisatie, de Road Runners, zegt dat de verhoging nodig is omdat de kosten voor het regelen van de loop gestegen zijn en per deelnemer uitkomen op 250 dollar. De komende editie gaan Road-Runner leden 138 dollar betalen (dat is 13 dollar meer), niet-leden betalen 171 dollar (16 meer) en deelnemers aan de internationale loterij moeten $231 (21 dollar meer) neertellen, meldt de NY Times. De New York Marathon is de grootste en duurste loop in de VS. Vorig jaar  meldden zo’n 83.000 deelnemers zich aan en verschenen 38.800 lopers aan de start. Inschrijven voor dit jaar kan nog tot 1 juni. Volgens de Times zal de ING zeker nog tot en met 2010 sponsor van het hardloopevenement zijn.

Lees ook:NY staat te trappelen voor de Marathon
Lees ook:Uurtje terug voor de NY Marathon
Lees ook:NYPD en FBI grootste foutparkeerders in New York
Lees ook:Proef de wereld op Taste of Times Square
Lees ook:Putdeksels met een luchtje in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.