Next Top Model audities probleemloos in de herhaling

screenshot NY1

Vorige keer ging het helemaal mis. New Yorkse dames die afkwamen op de audities van America’s Next Top Model struikelden over elkaar heen, omdat er in de rij wachtenden paniek uitbracht. Iemand dacht dat er brand of een bom was. Dat gecombineerd met te weinig politietoezicht zorgde voor chaos. Tyra Banks wilde echter New Yorkers een nieuwe kans geven en daarom stonden vandaag wéér honderden vrouwen in de rij in Manhattan; de audities werden gehouden in Hotel Pennsylvania.  Maar dit keer geen schreeuwen, gillen, rennen of chaos. Het was dan ook een beetje beter geregeld. Zo mocht niemand de nacht van te voren al voor de deur slapen en er was een maximum aantal kandidaten dat per keer naar binnen mocht. Klik op de foto voor een impressie van NY1. Als een New Yorkse volgend seizoen America’s Next Top Model wordt, dan meld ik het hier.

Lees ook:Paniek en chaos bij audities America’s Next Top Model
Lees ook:Auditie Next Top Model in de herkansing
Lees ook:Ga op auditie voor Sex and the City 2
Lees ook:Overnacht in jarig Hotel Penn New York voor 11 dollar
Lees ook:Een nacht in het Guggenheim slapen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.