Aan de bar hangen met een deken om

screenshot NY Daily News

Met een deken naar de kroeg. En dat op een van de warmste dagen in New York van het jaar tot nu toe. Gekkenwerk natuurlijk. Toch deden zaterdag heel wat mensen hun Snuggie om (of is het ‘aan’?) voor de Snuggie Pub Crawl. Overigens niet de eerste; twee weken eerder was er een soortgelijk evenement. Maar omdat ik je een tijd geleden over de snuggie-bijeenkomst van afgelopen zaterdag vertelde, ben ik jullie een verslag schuldig.

De kroegentocht zijn overigens bedacht nadat de Snuggie bijna cultstatus heeft bereikt door de wat knullige reclamefilmpjes die ervoor worden gemaakt op de Amerikaanse tv. Als je op de foto klikt, kun je een filmpje zien over hoe het eraan toeging, zaterdag in Bar None. Lekker ‘snug’ natuurlijk.

Lees ook:Met je Snuggie naar de kroeg in New York
Lees ook:Kerstmannen nemen New York over
Lees ook:Hek rond Ground Zero vol foto’s en info
Lees ook:Putdeksels met een luchtje in New York
Lees ook:Times Square haalt 1 en 0 binnen

Eén reactie op “Aan de bar hangen met een deken om

  1. Charles David Handbags

    I do not believe I’ve seen this depicted that way before. You actually have clarified this for me. Thanks!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.