Bloomberg: Alle New Yorkers vrijwilligers

screenshot NY1

President Obama riep zijn landgenoten ook al op om meer te doen voor de gemeenschap, onder meer door vrijwilligerswerk. Nu heeft de New Yorkse burgemeester Bloomberg die oproep overgenomen. Hij heeft New Yorkers gevraagd om vaker onbetaald de handen uit de mouwen te steken. Het is een heus groots project met de oproep ‘I want you for NYC Services’. Een verwijzing naar de wereldberoemde poster. Via NYC Services kun je zien waar vrijwilligers nodig zijn en kun je zoeken op sector en gebied. Als je de tijd hebt, is er geen excuus om het niet te doen. Als je – vrijwillig – op de foto klikt, zie je hoe de burgemeester het startschot voor NYC Services gaf.

Lees ook:New Yorker moet vaker de trap nemen
Lees ook:Tel New Yorkse daklozen, of speel eentje
Lees ook:Sexy billboard maakt tongen los in SoHo
Lees ook:Foto’s tonen botsing helikopter en vliegtuig
Lees ook:Alle toiletten van het Mets stadion zijn tiptop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.