Koninginnedag; geen receptie, wel bijeenkomst in NYC

Voor iedereen die van plan was om vandaag Koninginnedag te vieren in New York; vanwege de verschrikkelijke gebeurtenis die zich in Apeldoorn heeft afgespeeld, is Queensday in de Big Apple aangepast. De receptie en de rijsttafel die zouden plaatsvinden in The Netherland Club, gaan niet door. Wel is de club vanaf 18 uur open voor iedereen die er behoefte aan heeft om samen te zijn met andere Nederlanders. Het evenement KDNY09 in Mars2112 gaat wél door. Maar het is al om 01.00 uur afgelopen en de organisatie zegt dat ‘veel mensen de behoefte zullen hebben om tijd door te brengen met hun landgenoten. Die gelegenheid willen wij bieden’.

Lees ook:Vier Koninginnedag in de Big Apple
Lees ook:Governors Island als Nederlands kunstpodium
Lees ook:Mars schrapt ‘Naked Cowboy’-M&M
Lees ook:Al Sharpton wil New York blokkeren
Lees ook:Rechter wordt gek van ruzie Sean Connery en buurman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.