Vijf strijden om titel ‘lekkerste eetkraam in New York’

foto: InfoMofo (flickr)

Het is weer tijd om te onderzoeken waar op straat je in New York het lekkerste eten kunt krijgen. Wie gaat er dit jaar aan de haal met de felbegeerde Vendy Awards? De vijf finalisten zijn bekendgemaakt en ze zitten verspreid over de hele stad. Eetliefhebbers die zelf willen onderzoeken hoe goed deze vijf zijn, moeten op de volgende plekken zijn. Op 46th Street en 6th Avenue vind je de Biryani Cart van Meru Sikder waar je Indiaas kunt eten. Dan is er Fares Zeidaies met de ‘King of Falafel’ kraam, op 30th Street en Broadway in Queens. Of bestel een hapje bij Jamaican Dutchy van O’Neill Reid die op 51st Street en 7th Avenue te vinden is (foto). Ook lekker schijnt het eten van de Country Boys/Martinez Taco Truck te zijn, gerund door Fernando en Jolanda Martinez, die onder meer bij de Red Hook Ball Fields staat. Tenslotte zijn de Rickshaw Dumplings van Kenny Lao genomineerd, waarvan de wisselende locaties op Twitter te volgen zijn. De winnaar van de Vendy Award 2009 wordt op 26 september bekendgemaakt in Queens. Tickets kun je al HIER bestellen. Eet smakelijk.

Lees ook:Strijd om lekkerste eetkraam in New York weer losgebarsten
Lees ook:Taco’s zijn het lekkerste ‘straatvoedsel’ in de Big Apple
Lees ook:Kumar heeft beste eetkraam van NY
Lees ook:Calexico is New Yorks lekkerste eetkraam
Lees ook:Gevaarlijkste New Yorkse kruispunten online

0 reacties op “Vijf strijden om titel ‘lekkerste eetkraam in New York’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.