Concertje pikken bovenop Top of the Rock

foto: Dyanna (flickr)

Mooie muziek en een ongeëvenaard uitzicht. Dat is wat Top of the Rock binnenkort gaat bieden. In september begint namelijk de Starlight Music Series, waarbij er op woensdagen optredens zijn, onder het genot van een drankje. De artiesten treden steeds tussen 18 en 20 uur op. Het is voor het eerst dat het observatiedek van Rockefeller Center dienstdoet als podium voor live-muziek, aldus Newyorkology. Zoals je ziet, vinden de optredens plaats tijdens de gewone openingsuren van de wolkenkrabber, dus als je een kaartje hebt (20 dollar) krijg je de muziek er gratis bij. Voor de drank betaal je extra. Op 9 september begint de serie met een optreden van een pianist en het laatste concert (harp) is op 7 oktober.

Lees ook:‘Lawaaiige Madonna’ niet populair bij New Yorkse buur
Lees ook:Times Square draagt winter ten grave
Lees ook:Run-DMC in Rock & Roll Hall of Fame
Lees ook:Slapend geld verdienen als kunstwerk in New York
Lees ook:Volleyballen op strand Governors Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.