Obama’s Broadway-stoelen te koop

foto: FredMikeRudy (flickr)

De Amerikaanse president Obama heeft weinig tijd om gezellig met zijn vrouw uit te gaan. Eind mei verraste hij Michelle – en Broadway – toch door in New York een voorstelling van Joe Turner’s Come and Gone bij te wonen. Het presidentiële paar kreeg een staande ovatie van het publiek en ook de acteurs waren zeer vereerd voor hen te mogen optreden. Uiteraard, zo gaat dat, waren vanaf dat moment de stoelen van de Obama’s ‘speciale stoelen’. Er zijn zelfs bordjes op bevestigd die aan hun bezoek herinneren. En jij kunt die unieke stoelen hebben! Jazeker, zondag begint het bieden op de VIP stoelen K101 en K102, met als openingsbod 500 dollar.

De stoelen gaan weg, omdat het Belasco Theatre bezig is met een verbouwing. Het geld dat de twee zetels opbrengen wordt daar echter niet voor gebruikt. De veiling is namelijk bedoeld voor het goede doel Broadway Cares/Equity Fights AIDS. De hoogste bieder krijgt overigens niet alleen de twee ‘presidentiële stoelen’, zo meldt het AP, maar ook een poster en een programmaboekje dat door de hele cast is getekend. En een ingelijste voorpagina van de New York Post met daarop Barack en Michelle die na afloop van de voorstelling applaudiseren. De stoelen zijn twee van de vele dingen die onder de hamer komen tijdens de 23ste editie van de  Broadway Flea Market and Grand Auction.

Lees ook:Broadway opent seizoen met show op Times Square
Lees ook:Kies je favoriete show op Broadway
Lees ook:Diamanten ring verkocht voor $7,6 miljoen
Lees ook:Broadway-bezoeker is 42, blank en vrouw
Lees ook:Op Madoffs stoel naar de Mets kijken

Eén reactie op “Obama’s Broadway-stoelen te koop

  1. crupsweerse

    Waow enjoyed reading this article. I added your rss to my reader!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.