Overal honden in Brooklyn, zelfs onzichtbare

Honden en Brooklyn vormden een rare combinatie de afgelopen dagen. Allereerst waren zaterdagavond tientallen honden op de Brooklyn Bridge te vinden, waarvan er velen een fluorescrende riem om hadden. Geen toeval, maar de allereerste Brooklyn Bridge Pup Crawl. Een initiatief van plaatselijke dierenorganisaties die daarmee aandacht wilden vragen voor dierenasiels. Het moet een jaarlijks terugkerend evenement worden, dus als je volgend jaar weer lichtgevende honden over de brug ziet gaan, weet je wat er aan de hand is.

En dan weet je meer dan de mensen die vandaag in Brooklyn zagen hoe onzichtbare honden werden uitgelaten. Inderdaad, personen liepen met vormgevormde riempjes – 2000 stuks waren er uitgedeeld – door de straten waardoor het leek alsof ze een ommetje aan het maken waren met hun trouwe viervoeter. Het bleek, hoe kan het ook anders, om een actie te gaan van Improv Everywhere. Juist, die mensen van de Grand Central Terminal Freeze en andere ludieke ideeën. Van beide evenementen zijn hieronder filmpjes te zien:

Lees ook:Door een tunnel van New York naar Londen kijken
Lees ook:New Yorker (90) verliest drie ledematen door pitbulls
Lees ook:Vrouw overleeft sprong van Brooklyn Bridge
Lees ook:Summer Streets op herhaling, met oranje tintje
Lees ook:Fietsers ontdekken Manhattan Bridge

2 reacties op “Overal honden in Brooklyn, zelfs onzichtbare

  1. roelf

    hebben ze daar ook plakhondjes?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.