Guggenheim viert 50ste verjaardag

foto: Spoungeworthy Redux (flickr)

Ben je vandaag al naar het Guggenheim Museum in Manhattan geweest? Het is namelijk gratis entree vandaag. En dat is omdat het museum – beroemd vanwege het aanbod en het gebouw zelf – vandaag precies 50 jaar oud is geworden. Tot 17.30 uur kun je naar binnen zonder te betalen om daar onder meer Memory van Anish Kapoor te zien. Volgens Newyorkology wordt er ook gewerkt aan het opzetten van een grote expositie van het werk van Kandinsky. Kun je vandaag niet, maar wil je wel een keer naar het Guggenheim zonder de 18 dollar entree te betalen: ga dan op een zaterdag tussen 17.45 en 19.45 uur. Dan is het namelijk ‘pay what you wish’.

Lees ook:Guggenheim Museum te koop! (de Lego-versie)
Lees ook:Guggenheim eert eigen ontwerper op 50ste verjaardag
Lees ook:Draag een stukje Guggenheim om je nek
Lees ook:Een nacht in het Guggenheim slapen
Lees ook:Guggenheim Museum kiest: wit of geel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.