Kies je Favorite Five!

Nieuw op dit blog: een heuse rubriek. In Favorite Five wil ik met behulp van jullie stemmen tot een New Yorkse top5 komen. In elke aflevering komt een ander onderwerp aan bod dat kan variëren van eten tot bekende mensen en van uitstapjes tot plekken die je moet mijden. Kijk wat anderen leuk vinden aan de Big Apple en deel je eigen kennis over New York met ons. De eerste aflevering is: wat is je favoriete bezienswaardigheid?  

Mijn suggesties zijn het Vrijheidsbeeld, Times Square, het Empire State Building, de Brooklyn Bridge en het Central Park. Stem op een van deze, of noem er eentje die hier niet bijstaat en zie of die de top5 haalt. Stemmen kan via de poll, of door hieronder een reactie te plaatsen of door mij te mailen

Lees ook:Vrijheidsbeeld is favoriete bezienswaardigheid New York
Lees ook:Kies je favoriete comedyserie uit New York
Lees ook:Wat is je favoriete wolkenkrabber in New York?
Lees ook:‘Top of the Rock’ in top4 mooiste uitzichten ter wereld
Lees ook:Manhattan is favoriete stadsdeel van New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.