Empire State is favoriete wolkenkrabber

Het is wellicht de bekendste en nu door jullie dan ook uitgeroepen tot favoriete wolkenkrabber van New York: het Empire State Building. Met bijna 54 procent van de stemmen, was ESB de duidelijke winnaar van deze verkiezing.

Mijn favoriet, het Chrysler Building, kwam niet verder dan 17 procent, maar dat was genoeg voor een tweede plek. Derde werd het Rockefeller Center (GE Building) met 10,5 procent en op de vierde plaats eindigde het Flatiron (Fuller) Building met 7,9 procent. Het Woolworth kwam op de vijfde plek met 6,6 procent van de stemmen. Er waren ook nog drie stemmen voor 'anders' al is niet genoemd welke wolkenkrabber(s) dat dan zou moeten zijn. Jammer, jammer, want ik ben erg geïnteresseerd in jullie suggesties. Volgende keer dan maar!

Morgen is er weer een nieuwe Favorite Five. 

 

Lees ook:Wat is je favoriete wolkenkrabber in New York?
Lees ook:Friends is favoriete comedyserie uit New York
Lees ook:‘Big Apple’ is favoriete bijnaam voor New York
Lees ook:Vrijheidsbeeld is favoriete bezienswaardigheid New York
Lees ook:‘Winkelen’ is favoriete thema tour in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.