Lopen is populairst in New York

Van a naar b in New York gaan jullie het liefst…te voet. De benenwagen is het favoriete 'vervoermiddel' in de Big Apple, althans volgens de mensen die stemden op mijn laatste poll. De optie 'lopen' kreeg maar liefst 40,5 procent van de stemmen. Op de tweede plaats eindigde de iconische NYC Taxi met 28,6 procent. Mijn meestgebruikte vervoermiddel, de New York Subway, haalde niet meer dan 8 stemmen en bleef daarmee op 19 procent steken. Blijkbaar is het water bij jullie populair om New York te zien, want de watertaxi behaalde verrassend 9,5 procent. Op de vijfde plaats komt de helikopter die één stem kreeg (dank Chris) en dat was één stem meer dan mijn vijfde optie, de pedicab.

Iedereen weer bedankt voor het stemmen en morgen is er een nieuwe Favorite Five.  

Lees ook:Broadway is favoriete straat in New York
Lees ook:Central Park Zoo is favoriete dierentuin in New York
Lees ook:‘Stilstaan op Grand Central’ is favoriete bericht
Lees ook:NY Times is favoriete New Yorkse krant
Lees ook:‘Big Apple’ is favoriete bijnaam voor New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.