Kies je favoriete show op Broadway

Welke show wil jij per se zien als je naar Broadway gaat? Want dat je in New York een keer naar een musical of toneelvoorstelling gaat, lijkt bijna vanzelfsprekend. Broadway en de Big Apple zijn een twee-eenheid. Misschien laat je je leiden door de (soms erg hoge) prijs van een musical of door recensies of door wat je vrienden ervan vinden. Dus, welke Broadway-voorstelling móet je gezien hebben? Voor mijn Favorite Five-poll heb ik, zoals altijd, weer zelf vijf suggesties gedaan:

1. In the Heights,

2. Avenue Q,

3. Spamalot

4. Rent

5. Young Frankenstein

 

Stem op één van de suggesties, of noem een Broadway-show die hier niet bijstaat. Keuze genoeg. Dat mag wat mij betreft ook een off-Broadway voorstelling zijn. Als je er maar nu naar toe kunt. Zie of jouw suggestie de top5 haalt.  Vergeet dus niet als je 'anders' stemt, jouw idee te noemen. Stemmen kan zoals altijd via de poll, of door hieronder een
reactie te plaatsen of door mij te mailen.

Lees ook: Alle Broadway-shows op één kaart

Lees ook:Avenue Q is favoriete Broadway show
Lees ook:Alle Broadway-shows op één kaart
Lees ook:Broadway breekt records in 2007
Lees ook:Broadway opent seizoen met show op Times Square
Lees ook:Staking legt Broadway stil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.