Hot dog is favoriete New Yorkse eten

foto: Chasqui (flickr)

De hotdog. Dat is een goede winnaar van de laatste Favorite Five poll. Jullie kozen het bekende worstje op een broodje (met of zonder allerlei sauzen) als het favoriete New Yorkse voedsel. Van alle stemmers koos 31,8 procent voor de hotdog. Op een gedeelde tweede plek – met 27,3 procent van de stemmen – kwamen de New York Pizza en de cheesecake. En vierde werd de pretzel met 13,6 procent. Helemaal niemand koos voor de Manhattan clam chowder; jammer, want dat is best lekker. En, gelukkig ook bij de laatste keer, uiteraard waren er mensen die ‘anders’ aankruisten zonder te zeggen wat precies. Iedereen bedankt voor het stemmen. Niet alleen deze keer, maar op alle Favorite Fives. Zoals ik al zei, ik stop er mee omdat de animo afneemt en het steeds lastiger wordt onderwerpen te vinden. Morgen begint de nieuwe serie ‘Yea or Nay’.

Lees ook:CSI:NY is favoriete New Yorkse politieserie
Lees ook:Museum of National History is favoriet museum
Lees ook:Sightseeing is favoriet in Big Apple
Lees ook:NY Times is favoriete New Yorkse krant
Lees ook:‘Winkelen’ is favoriete thema tour in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.