‘IJsbaan in Museum of Natural History’

Voor iedereen die van schaatsen houdt, krijgt New York er volgende maand mogelijk een nieuwe plek bij. Het American Museum of Natural History opent z'n eigen hightech ijsbaan. Althans, dat meldt de NY Post, het museum wil nog niks garanderen.

De ijsbaan zou zo geavanceerd zijn, dat het geen onderhoud nodig heeft en ook niet smelt. Maar het is desondanks niet het hele jaar open, maar alleen tijdens het schaatsseizoen. Het zou wel tot 's avonds laat te bezoeken zijn.

Met een geschatte grootte van 1000 vierkante meter is er genoeg ruimte om op te schaatsen. De ijsbaan is dan namelijk groter dan de Ice Rink op Rockefeller Plaza (maar ongeveer eenderde van de baan in Central Park). De buitenbaan zou een plek krijgen op het terrein van het museum, Arthur Ross Terrace.

Lees ook:En wéér een schaatsbaan in New York erbij
Lees ook:Nederlandse schaatsbaan in de Big Apple
Lees ook:Kies je favoriete New Yorkse ijsbaan
Lees ook:Vernieuwd MAD museum in New York open
Lees ook:We gaan weer schaatsen op Rockefeller!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.