VLOG: New York heeft weer zin in kerst

De boom op Rockefeller Plaza moet nog worden onthuld en de Amerikanen moeten eerst nog de kalkoen aansnijden op Thanksgiving, maar kerst sluipt toch langzaam de Big Apple binnen. Het is mijn favoriete tijd hier. New York moet een van de beste plekken ter wereld zijn om in kerststemming te komen. Ok, misschien is halverwege november een beetje vroeg, maar toch. Ik heb voor jullie een videootje gemaakt over hoe ‘kerstig’ het in New York al is. Alleen Fifth Avenue en Bryant Park komen voorbij, maar het is duidelijk dat de stad er alweer zin in heeft. En, wie gaat er naar New York deze kerst?

Lees ook:Yea: Met Kerst willen jullie in New York zijn
Lees ook:Fijne kerst gewenst vanuit New York
Lees ook:Empire State Building viert kerst én chanoeka
Lees ook:New York onder sneeuwdeken
Lees ook:NAY: Naked Cowboy mag geen burgemeester van NYC zijn

7 reacties op “VLOG: New York heeft weer zin in kerst

 1. Bram

  Vorig jaar geweest rondom deze tijd. Leuk om eens gezien te hebben. Tree lighting was vorig jaar niet echt denderend verlopen (stonden er 3 uur te vroeg ongeveer).. waarna het er op TV ook niet zo bijzonder uitzag. Zou graag volgend jaar weer willen gaan rond kerst!

    /   Beantwoorden  / 
 2. m zondag

  hallo we willen heeeel graag met de kerst na new york,waar moet ik zyn voor een niet teduur vakantie,gr maicel

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jesse

   Candy Hostel is een zeer goedkoop alternatief. Zal inmiddels wel volgboekt zijn voor de kerstdagen, maar toch. Is niet het meest schone hotel in de wereld en bij de meeste kamers moet je badkamer delen, maar het is heel goedkoop.
   Ben er dit jaar geweest en zal zeker terug gaan.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Sandy

  Ben benieuwd, vertrek 6 december naar Hostel Candy…. Eerste keer NY en moet zeggen dat het mij niet zo heel veel uitmaakt waar ik slaap als er maar een bed is! ;-)

  Groetjes,
  Sandy

    /   Beantwoorden  / 
 4. Pascal Theunissen

  Sandy, laat weten hoe het was. Ik ben erg benieuwd. Hostel Candy ken ik niet, dus alle tips zijn welkom.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Jesse

  Candy Hostel Rocks! =) Als je niet te veel eisen hebt in ieder geval. Zoals gezegd ben ik er dit jaar geweest. Eigen kamer met (halve) TV, bed en klerenkast. Geen stoel. Gedeelde badkamer, wat af en toe niet zo heel smakelijk was (blijkbaar wonen er ook Mexicanen die wel van een beetje alcohol houden. Deze alcohol moet er boven de wc natuurlijk ook weer uit). Ligging is perfect, dichtbij de 1,2,3 metro op 96th street. Wanneer je toch de hele dag door New York loopt heb je niet veel aan een chique hotelkamer, je hebt eigenlijk alleen een bed en douche nodig. En die waren er.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.