Schaatsen bijna voorbij in de Big Apple

foto: thenestor (flickr)

Het is bijna niet voor te stellen met de lente die haar opwachting maakt, maar je kunt momenteel nog steeds op buitenbanen in New York schaatsen. Een aantal is gesloten, zoals die in Bryant Park die voor de Fashion Week moest wijken en ook de baan in Prospect Park is dicht. Daarnaast is het korte debuut van de Seaport Ice voorbij en heeft nieuwkomer de Polar Rink – van het American Museum of National History – de boel al opgedoekt. Maar eh, ik wilde je er juist even op wijzen waar je nog wél terecht kunt. Dat is dus op twee plekken in Central Park. Op de noordelijke Lasker Ice Skating Rink kun je nog tot aanstaande zondag de ijzers onder binden. Die bekendere in het park, de Wollman Rink, blijft zelfs tot en met 5 april open. WNBC wijst nog op twee minder bekende banen die op die dag ook dichtgaan: de Abe Stark Rink op Coney Island en de War Memorial Ice Skate Rink op Staten Island.

Kun je er écht geen genoeg van krijgen: de kleine maar iconische schaatsbaan, de Ice Rink, op Rockefeller Center is het langst open. Daar kun je tot maar liefst 19 april rondjes schaatsen. Veel plezier.

Lees ook:Laatste schaatsdag in Central Park
Lees ook:Ook Rockefeller Rink pakt schaatsen in
Lees ook:Kies je favoriete New Yorkse ijsbaan
Lees ook:Nederlandse schaatsbaan in de Big Apple
Lees ook:Schaatsers Bryant Park wijken voor mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.