Blinders: een aanklacht tegen koetsen in Central Park

Je hebt op m’n blog al vaker gelezen dat er veel kritiek is op de traditie van de paarden en koetsen in Central Park. Nu is er een documentaire verschenen, Blinders, die ingaat op alle aspecten van een van New Yorks bekendste attracties. Maker Donny Moss vertelt aan de New York Press dat hij aan zijn film begon omdat hij een ‘gevoel’ had dat er iets mis was met het mooie plaatje. Maar, zo benadrukt hij, hij is geen fervente dierenactivist. Al is het duidelijk dat Blinders een aanklacht is tégen het gebruik van paarden in het drukke New Yorkse verkeer. Als je tijd hebt, de documentaire duurt bijna een uur, dan móet je zeker even kijken:

Lees ook:Koetsiers: geen straatartiesten bij onze paarden
Lees ook:P!nk doet mee in strijd tegen rijtuigen Central Park
Lees ook:T-Ford als alternatief voor koetsen in Central Park?
Lees ook:Wat je in de metro verliest, ben je kwijt
Lees ook:Halve Maen en Onrust in haven New York

0 reacties op “Blinders: een aanklacht tegen koetsen in Central Park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.