Man in coma door vallende tak in Central Park

foto: wwarby (flickr)

Bij Central Park denk je meestal aan gezellige wandelingen en mooie natuur. Houden zo, want dat is de aantrekkingskracht van dit mooie park. Maar er zijn helaas soms ook gevaren: een man ligt namelijk momenteel in coma nadat hij in Central Park een enorme tak op zijn hoofd kreeg. De 30-jarige New Yorker Sasha Blair-Goldensohn liep gisteren op West Drive en 63rd Street in het park en kon de tak – volgens lokale media zo’n 10 centimeter in doorsnee en 45 kilo zwaar – niet ontwijken. Gealarmeerde hulpverleners troffen het slachtoffer bewusteloos aan. De Parks Department heeft na het ongeluk de bomen in de omgeving gecontroleerd en geen andere gevaarlijke takken aangetroffen. De New Yorker had pech net onder die ene dode rottende tak te lopen. Maar goed, toch opletten de volgende keer als je door Central Park kuiert.

Lees ook:Serie-bomenkapper actief in Upper Manhattan
Lees ook:To be or not to be, in Central Park
Lees ook:Inspecteur gearresteerd na kraanongeluk
Lees ook:‘New Yorkse watervallen beschadigen bomen’
Lees ook:Man wordt beroofd, vecht terug, doodt passant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.