Huh? The Rink is alweer open

foto: A. Staal

Ligt het aan mij of lijkt het alsof de misschien beroemdste schaatsbaan van New York nog maar gisteren dicht ging? De zomer is echter definitief alweer voorbij, want The Rink is vandaag, op Columbus Day, opengegaan. Juist, de kleine schaatsbaan bij Rockefeller Center waar je onder het oog van duizenden toeristen je baantjes kunt trekken. Tot en met 6 november betaal je de pre-seizoens prijs van 10 dollar (volwassenen) op maandag tot en met donderdag. Behalve tussen 11.30 en 13 uur op die dagen, want dan is er ‘Lunchtime Skating’ dat slechts 5 dollar kost. Koopje! En van vrijdag t/m zondag kost het je de hele dag 14 dollar. Dus bind die ijzers onder. Kun je niet schaatsen? Geeft niet, je kunt op The Rink ook les krijgen.

Lees ook:Schaatsen bijna voorbij in de Big Apple
Lees ook:Laatste schaatsdag in Central Park
Lees ook:En wéér een schaatsbaan in New York erbij
Lees ook:Rockefeller Rink open, Governors Island dicht
Lees ook:New York, op een na duurste vakantiebestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.