Heb jij alle highlights van New York al afgevinkt?

foto: jorbasa (flickr)

In een stad die zoveel te bieden heeft als New York, is het niet gek dat je soms niet meer weet wat je wel en niet hebt gezien. Ik dacht dat het daarom misschien handig was om naar deze diavoorstelling van MSNBC te linken. Het is een overzicht van de bekendste highlights van de Big Apple. Niet alleen mooie foto’s, maar ook kort wat informatie over de hotspots. Tegelijkertijd is het een handig lijstje om eens te zien waar je al bent geweest. En wat je nog moet zien. Tot mijn schaamte moet ik bijvoorbeeld bekennen nog nooit ín Carnegie Hall te zijn geweest.  Wat uit dit overzicht moet jíj nog zien? En wat vind je ontbreekt er nog?

Lees ook:Alle Broadway-shows op één kaart
Lees ook:New York ‘minst mannelijke’ stad van de VS
Lees ook:Bar Boulud, New Yorks beste nieuwe restaurant
Lees ook:CNN in New Yorkse metrostations?
Lees ook:‘Brandweer moet helikopters hebben’

Eén reactie op “Heb jij alle highlights van New York al afgevinkt?

  1. Mirjam

    Dit weekend ff afvinken Pascal. Je woont er nog wel ;-) . Ik heb gewoon bijna alles van de presentatie al gezien. Valt me mee. Alleen de Ice Rink in Rockefeller Center niet, maar die is er ook niet in de tijd dat ik meestal in NY ben. Ik mis Prospect Park en het Chelsea Hotel, maar die zijn wellicht alleen voor mijn muzikale hart belangrijk.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.