Bied op cheeto in de vorm van het Vrijheidsbeeld

foto: kluchabt (eBay)

Altijd leuk, die berichten van geroosterde boterhammen waarop het gezicht van Maria te onderscheiden is. Of een wijnvlek in de vorm van een Jezus-figuur. En nu is er dan een cheeto in de vorm van het Vrijheidsbeeld! En jij kan ‘m hebben, als je meebiedt op de advertentie op eBay. Het huidige bod is vijf dollar, 20 dollar. Dat is toch een koopje?! Oké, oké, je moet een beetje je fantasie gebruiken, maar je moet het de aanbieder uit New Jersey toch nageven dat dit origineel is. Zeker met de omschrijving dat je de cheeto ‘kunt inlijsten en ophangen’, en dat het een ‘prima gespreksonderwerp is’. Dat is het zeker. Als jij toevallig nog koffiedrab in de vorm van het Central Park hebt liggen, of een aardappel die verdacht veel lijkt op het Empire State Building, stuur dan de foto’s naar mij op!

Lees ook:Donderdag niet rijden en bellen in New York
Lees ook:Wat is je favoriete wolkenkrabber in New York?
Lees ook:‘Top of the Rock’ in top4 mooiste uitzichten ter wereld
Lees ook:Filmpje met mobiele telefoon wint $20.000
Lees ook:Yea or Nay: Empire State mag eigen kleuren bepalen

Eén reactie op “Bied op cheeto in de vorm van het Vrijheidsbeeld

  1. patrick

    Briljant! Is toch niet te geloven dat iemand hier voor wil betalen!?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.