Subway-restaurant groeit mee tijdens herbouw Ground Zero

foto: koalazymonkey (flickr)

Werken maakt hongerig. En dat geldt zeker voor de mannen en vrouwen die dag in dag uit aan het werk zijn op Ground Zero in Manhattan. De broodjeszaak Subway heeft nu een handig idee bedacht om deze werklui dagelijks van eten te voorzien. Ook terwijl de toren in aanbouw hoger en hoger wordt. Een container is namelijk omgebouwd tot Subway-restaurant, aan een kraan gehangen, en deze gaat in hetzelfde tempo omhoog als de toren. Heel slim. Zie HIER hoe het werkt. Het idee achter de mee-omhooggaande eetcontainer is dat de bouwvakkers niet steeds naar beneden hoeven te gaan om hun lunch te eten. Dat spaart tijd en dus geld. Volgens mij is het straks, als de toren de 105de verdieping bereikt, de hoogste Subway van heel de VS.

Lees ook:New Yorker vindt groot keukenmes in broodje
Lees ook:Virtueel uitzicht vanaf Freedom Tower
Lees ook:Enorme wolkenkrabber nabij Ground Zero
Lees ook:Wat is je favoriete vervoermiddel in New York?
Lees ook:Taxi in New York aanhouden met je iPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.